Rumour has it.

sitter just nu och väntar på att klockan ska bli tjugo över nio så att jag kan gå till tåget och åka till skolan. har inte så många lektioner kvar så blir en kort dag. imorgon åker jag till säfsen med bästa madeleine, herregud vad jag längtar! hoppas bara att skoldagen går fort, haha. ska få testa mina nya skidor och utrustning, hihi!

puss!

 


Fuck you you fuckin' fuck.

IDIOT.

nej men på riktigt, jag är så jävla arg & ledsen just nu så att det inte är sant. ni är nog dom två okänsligaste människorna jag har mött på denna jord. jag önskar er allt hemskt på denna jord och jag hoppas att ni dör i förtid. jag har berättat allting för er och om hur det ligger till, men de är ju skit samma tydligen. men en sak ska ni ha jävligt klart för er:
kom inte tillbaka till mig sen, för ni har redan sumpat chansen att få vara min vän.Sliten.

hejsan hoppsan!

ligger i sängen just nu, är fortfarande lite bakis ifrån igår, usch. men det var kul då iallafall, haha. bastade och rulla i snön osv. idag kanske jag ska åka till södertälje och hälsa på marion och elias. tanken var att vi skulle åka och bowla, men det stänger tydligen klockan sex så det hinner vi inte. kanske blir så att vi åker skridskor istället, hihi! men nu så måste jag upp och fixa mig, kan inte ligga i sängen hela dagen.

puss!

 


Det är nog inte meningen att jag ska ha en blogg.

hello folket, det var ett tag sen!
har haft ett bra och fartfyllt lov, därav inga inlägg. men i tisdags började skolan igen och rutinerna börjar nu komma fram igen. idag började även knattegympan igen efter uppehållet! ni kanske kommer ihåg att jag leder en barngrupp med 5-6 åringar i gympa? men det gick iallafall galant och jag ser fram imot den här terminen med mina små troll. egentligen borde jag sova nu, men eftersom att jag sov middag i två timmar förut så är det nästintill omöjligt. men nu tänkte jag kolla klart på nitro circus och försöka sova. ni får ha det så bra mina vänner!

puss!


RSS 2.0