Äntligen!

är vi framme i lilla kopparberg. ligger helt utslagna i sängen. ska strax börja fixa oss och käka. sen blir det utgång! som vi har längtat, haha.


Örebro station.

sitter just nu i örebro och väntar på vårt tredje tåg. resan hittills har gått bra. förutom förseningar och grejer. vi fick sitta på golvet i tåget i två timmar för att det inte fanns några platser. så lagom ont i rumpan har man nu. men annars har det varit toppen!


This is why I'm hot.

mina nya ringar, hihi!


I wanna go go go.

sitter på marions balkong och äter frukost. ska snart hoppa in i duschen och fixa mig. sen bär det av mot stockholm c och örebro!


I'm addicted and I just can't get enough.

kass uppdatering idag, told you so. men nu sitter jag iallafall hemma hos marion. vi ska snart lägga oss och kolla på solsidan! köpt ett par nya skor och två par ringar idag också. kan visa de imorgon eller något. fick släpa på min feta väska hela dagen idag också. den väger ju inte lite direkt kan man ju säga. så nu har jag ont i hela kroppen. förstår inte hur jag tänkte när jag packa. för jag kommer aldrig kunna släpa på väska till stockholm, bra lixom. slänger nog in ett inlägg imorgon innan vi drar och kanske något under dagen!
natti.



gammal bild på mig och marion, haha.
glada och fulla som få.

I'm so sorry that it didn't work out, but I'm moving on.

godmorgon!
steg upp klockan sex imorse för att packa det sista som behövdes. ni får räkna med att det kanske inte blir sådär jätte bra uppdatering i helgen, men de är smällar ni får ta, haha! snart ska jag börja gå till tåget. med min väska som väger ton, roligt. hoppas bara att den får plats i mitt skåp i skolan. annars kan de bli lite jobbigt!
men vi hörs senare!



en dag.


Sometimes I just like to be me.


You shut me down but I won't fall.

ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen idag! men va ju och fika med emelie, hade utvecklingssamtal och direkt när jag kom hem kom jag på att jag hade kattegympa. så de bev lite stressigt! efter gympan gick jag hem och åt en snabbis och gick sen vidare till timmy. åkte med axel och werner till gnesta där dom åt. träffade jenny när hon kom hem med tåget också. gick runt och prata lite och helt plötsligt kom samuel och emil förbi med bilen. så vi fick skjuts upp till timmy och sen hem. nu har jag packat de mesta jag ska ha med mig i helgen, skönt! imorgon efter skolan åker jag och kollar på skor med mamma, sen åker jag vidare till marion!

nytt för idag:



//:hårspray, bodyscrub och sminkborttagningservetter-in och finn//:örhänge-ur&penn//:plånbok-vero moda://


Fika.

sitter och fikar med världens bästa emelie på nancys! har köpt en ny plånbok som jag kan visa när jag kommer hem. puss !


Jag saknar dig.

två timmar kvar tills tåget går. vad ska jag göra fram tills dess? har redan städat, duschat och fixat mig. finns inget kvar att göra, suck. ska nog ta och kolla på ' jag saknar dig '. bra idé miranda!



två dagar.


Städar lite sådär.









jävla bra.

Älskade onsdag.

godmorgon!
ligger och pratar med jenny i telefon, gosigt. snart ska jag hoppa in i duschen och fixa mig och grejer. tåget går ett till södertälje. sen får jag yra runt där själv i fyrtio minuter i väntan på att emelie ska komma. skulle behöva inhandla lite smycken och en ny plånbok också, så får hålla utkik efter de. kanske borde köpa en snygg topp också. vi får se!



jag och min lillasyster igår, mos.


Tillåt mig att le.



haha stackars kille alltså, han kan ju inte må särsklit bra.


One more day we've made it through now.



tänkte bara slänga in ett litet inlägg innan jag somnar. har en rätt rolig dag att se fram imot imorgon iallafall. bortsätt från utvecklingssamtalet. sen är det snart helg! är ju ledig på fredag, woop woop!
nej, nu ska jag lägga mig och kolla på ' a good woman '.
natti!


Ju mer dom spottar på mig desto snabbare kommer jag blomma.

har nyss varit ute på världens längsta långpromenad. fick sällskap av världens bästa i telefon också, gos. håller på att ladda ner ' jag saknar dig ', en film jag längtat efter att få se! sen tycker jag att klockan kan bli nio så att jag kan kolla på premiären av ' 99 nya saker med erik och mackan '. dom killarna är ju bara för sköna allså, älskar dom! imorgon så ska jag möta upp emelie i södertälje för en fika. sen drar jag vidare till skolan för att gå på utvecklingssamtal, wish me luck.



åh den värkar så jäkla bra!

tre dagar.


Här kan man snacka i-lands problem.

nämen godkväll godingar, haha!
har precis käkat lite mat och pratat i telefon med lilla marre. funderar på att gå ut en sväng. men jag har nu fått för mig att jag redan ska börja att packa tills på fredag. men den stora frågan är ju : vad ska jag ha med mig?! ett par kilklackskor, ett par vanliga klackskor och ett par converse. om de ens räcker? sen orkar jag inte ens skriva hur mycket kläder och smycken jag kommer ha med mig.. sen rengöring till piercingarna, duschgrejer och hygienarticklar. att packa för mig är ganska komplicerat.




5/5 toasters, kanonkul!


I don't feel so good.

nyss hemkommen ifrån skolan. fick gå lite tidigare för att jag blev klar med uppgiffterna lite i förväg. pappsi kom och hämtade mig eftersom att jag typ blev matförgiftad av skolmaten, usch. min skola kan verkligen inte laga mat. så min mage mår inte sådär jätte bra. nu ska jag fika och krypa ner i sängen och kolla på någon film. känns som att det är de ända jag gör, men aja, haha..



underbart gott att doppa kakorna i varmchoklad!


In school.

hann aldrig skriva något i morse, var ganska stressad. nu sitter jag och skriver instuderingsfrågor på historian, jätte tråkigt. efter skolan måste jag åka och ta ut massa pengar med mamma!

I have to stand on my own two feet cause I know I treat him good.

ska nog snart ta och lägga mig i sängen och glo på en film. har gjort lite kvällsfika till mig själv också, supergott och ganska nyttigt tillochmed! te, knäckebröd med salami och en clementin, mums! imorgon är det väl en ganska lugn dag i skolan, går från 08.15 till 13.05 och har bara två lektioner. så jag ska väl inte klaga!
natti.



min otroligt charmiga lillasyster och jag. btw, clementinen var skitgod, jesus!


Dakota skye.



tänkte bara ge er ett litet filmtips!
dakota skye, heter filmen.
handlar om en 18 årig flickan som träffar en kille, och ja, resten kan ni räkna ut själva.
men den är faktiskt värd att se, ifall man ligger hemma sjuk någon dag osv.


Historien upprepar sig och slutar alltid likadant.



jag klarar inte av dehär, är inte van vid sånt.
det finns en gräns då vi alla brister.
ungefär just nu.

bara några dagar kvar nu,
sen kommer allt bli okej.


Go on and try to tear me down I will be rising from the ground, like a skyscraper.

nu har jag precis kommit hem från skolan! tänkte äta lite protein, vila och sen träna. helt slut efter den här dagen i. sov mig igenom hela samhälls lektionen, helt sjuk. en dag kvar i skolan, sen är jag ledig i en dag, sen en dag till i skolan och efter det blir de helg!



fyra dagar.


Tror att jag avlider.

sitter i skolan och praktiskttaget ruttnar. jag är så jävla trött och hungrig. blir ju inte bättre av att folk inte kan betee sig heller, assholes. inget batteri har jag i telefonen heller, så jäkla bra.

Du är bara så jäkla bra.



but I set fire to the rain
watched it pour as I touched your face,
well it burn while I cried,
cause I heard it screaming out your name,
your name

I set fire to the rain
and I threw us into the flames
when I felt something died,
cause I knew that that was the last time,
the last time


You had my heart inside of your hand.

ohshit, gud kan inte förklara hur jäkla trött jag är just nu. kan bero på att jag bara fick i min fem timmars sömn inatt. varför? ja, jag vet faktiskt inte. orkar inte ens fixa mig och hålla på. nu kom jag nyss på att vi ska skriva en svenskauppsats idag också, fml. det är bara och bita ihop, för den här veckan går jag bara tre dagar i skolan!


Det går bra nu, kompis det går bra nu!

ser verkligen inte fram imot att gå upp kvart över sex imorgon. och jag ser verkligen verkligen inte fram imot att ha natur och friluftsiv som första lektion. hatar mitt liv ibland, eller inte. allting flyter på och jag mår så jäkla bra!
nej, nu måste jag nog säga godnatt.


Give me a lifetime of promises and a world of dreams.

okej, ni kan inte fattar hur sjukt taggad jag är för allting som kommer att hända i helgen. jag ska följa med marion till kopparberg. där är det på lördag marknad och sånt på dagen sen party hela kvällen/natten! på fredag när vi kommer dit är det tivoli på kvällen. det kommer att bli så otroligt jävla skönt att komma ifrån den här äckliga hålan som jag förövrigt har tröttnat på totalt. bara få umgås med min marion och alla hennes kompisar i kopparberg kommer bli awesome! nackdelen med helgen är väl att det kommer att spenderas så mycket pengar, haha. men det är så värt de!



bokat och klart.
äntligen något att se fram imot igen!


You're simply the best, better than all the rest.

tjena mittbena!
ligger här medans marion sitter och trycker i sig tacos här bakom mig (tjockis). fast jag ska nog inte yttra mig då jag sitter och äter pringels, haha. vi håller på att planera lite kul för helgen som kommer! det kommer att bli grymt.
nu ska vi ta våra långa ben och gå ut på en långpromenad!



så fin du är hjärtat mitt!


Do you have to make me feel like there's nothing left of me?

godmorgon !
har sovit svin dåligt inatt. kan bero på en jätte obehaglig dröm? men nu ska jag gå och käka frulle som mamma har gjort iordning till mig! sen kanske vi ska åka och kolla på skor, woop woop!

det var så verkligt, fast ändå en dröm.
om du bara kunde be om ursäkt,
då vore allting så mycket lättare.
att jag alltid ska tro gott om folk är
ju bara skrattretande, för dom vet hur mycket
dom kan utnyttja mig för det, tyvärr.
jag hatar dig.


I just can't sleep tonight, knowing that things ain't right.


All the things you'd say they were never true, never true.

nu börjar ännu en helg lida mot sitt slut. en jävla skithelg är vad det har varit. inte gjort någonting som var varit sådär jätte roligt eller så, kul. snart måste det börja hända någonting på helgerna. annars vet jag inte vad jag ska ta mig till. har ingenting att se fram imot när jag är i skolan så att gå dit känns bara onödigt. det ända som var riktigt kul den här helgen var väl när mina pojkar tejpade sig med silvertejp i hela ansiktet, haha. de var ioförsig jäkligt roligt. nej, nu ska jag dricka cola, äta pringels och kolla på film.
natti!



mina små pojkar tror att dom är så himla balla, tihi!


Nu tror jag inte längre på mig själv och jag har ingen annan än mig själv att skylla.

PROPPMÄTT!
går ut med maxii nu! drar väl upp till elias och marion eller något. dom är tydligen hos timmy! alla andra ska tydligen på någon fest långt åt helvete? fast jag orkar inte. jag trivs bra här i hålan! även fast det inte händer så mycket, haha.


I just feel complete when you're by my side.

var och träffade jenny, tove, jocke, marion, crille och pontus en stund förut! sen kom mammi och hämta mig så åkte vi och handlade, hihi.
ska strax gå och hjälpa henne med maten! det är jag som har valt och det kommer bli hur gott som helst. jag är vrålhungrig alltså, haha.



gammal cpbild, haha fyfan vad sexiga.


Orden fastnar halvvägs jag vet inte hur jag bär mig åt.



nu kilar jag ut och träffar mina söta vänner!
gos.


det känns som första gången.


Men jag ville va bättre, men då blev allting sämre.

igår var jag hemma hos farmor och farfar eftersom att farfar fyllde år! träffade massa släktingar och hade det trevligt. på kvällen åkte jag, jenny, tove, jocke, crille och johan till märsta på race. träffade christopher där också, vilket jag inte har gjort på väldigt länge. nu ska jag snart på kalas igen. min kusin fyllde år igår också, haha. så idag ska vi fira henne!

ikväll så kanske det blir att dricka. men får se hur det blir med den saken!



-jag har gjort det här så länge
jag kan lika väl fortsätta


Vem är miranda andersson?


I learned to live half alive and now you want me one more time.



And who do you think you are?
Runnin' round leaving scars
Collecting your jar of hearts
And tearing love apart
You're gonna catch a cold
From the ice inside your soul
So don't come back for me
Who do you think you are?


I try to forgive but it's not enough to make it all okay.

Godmorgon!
Eller kanske inte så himla jätte god men aja. Är någorlunda irriterad idag. Ingenting går som jag vill. Hoppas iallafall att skolan går snabbt. Har ju typ bara två eller tre lektioner tror jag? Sen ikväll kanske jag åker till barkaby på bilträff eller stannar hemma och träffar lite folk. Inte bestämt mig ännu.

Nu måste jag fixa mig och sen åka till skolan!


I even fell for that stupid love song.

Ligger och käkar frukt, haha. Ska lägga mig och glo på första avsnittet på tredje säsongen av glee nu! Ja, jag är besatt..



Since you been gone
I can breathe for the first time.


Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead.

Har inte gjort så mycket speciellt idag. Somna direkt på soffan när jag kom hem från skolan. Sen drog Jenny och Johan med mig upp till Timmy, så där sitter jag just nu. Men nu ska jag vara social med mina vänner som är här!



Jag och Timmy någon gång i somras, gos!


No wise word's gonna stop the bleeding.


You've got that smile that only heaven can make.

Ingen bra dag det här inte. Börja med att jag försov mig, bra Miranda. Men nu har jag stressat i mig frukost, stressat med att fixa mig osv. Så nu måste jag borsta tänderna och börja kila mot tåget. Slutar nog sent idag så får se när jag skriver mer sen!


Don't know what's got in to me, why I feel this way.



Forever is a long time.
But I wouldn't mind spending it by your side.


Du är nog den som jag borde vara hos.

Har precis duschat och nu ligger jag i sängen med nya hm katalogen i högsta hugg! Ska checka ifall det finns några godigar där som kanske mammsen är snäll att beställa till mig. I mina drömmar ungefär. Men är helt slut efter den här dagen. Fast jag inte har ansträngt mig nästan, fick tillochmed sluta tidigare i skolan? Det ända jobbiga jag har gjort idag är väl knattegympan och kvällspromenaden. Hej gamling varning! Men nu så måste jag kolla i katalogen och dricka upp mitt te innan det blir kallt. Tjingeling!



Snygg jag är i blött hår lixom, haha!


För vi lever alla med känslan att falla och vid tomhetens botten står vi på toppen.

Sitter hemma hos Johan just för tillfället. Knattegympan gick faktiskt jätte bra! Förutom att dom vägra att lyssna några gånger, men sånt får man ju stå ut med. Ska snart börja gå upp till Timmy tror jag. Marion kommer till Elias sen så lär gå en promenad med henne då! Nej nu måste jag gå och ge Johan en spark i röven så att vi kommer här ifrån.


Every feeling that I get but I haven't missed you yet.

Har precis vaknat upp efter att ha legat i koma i typ en timme, as härligt. Ska kila iväg på knattegympa nu, där jag ska vara ledare! Så jag har lite bråttom, haha. Önska mig lycka till!


Nothing hurts more than realizing he meant everything to you but you meant nothing to him.



I miss you a lot
I miss your smile
I miss your voice
I miss fall asleep in your arms
I miss being us


Du såg upp till mig, men så svek jag dig.



Sitter här med gråten i halsen.
Usch, hatar filmen för att den är så sorglig.
Älskar verkligen att jag plågar mig såhär.
Ja, jag är barnslig..

Go on and try to tear me down.

Godmorgon !
Har presic fixat mig och lite sånt, så nu är jag redo att gå till skolan! Kom på att jag måste lämna in lite uppgifter idag, men de har jag glömt att göra, ajaj.. Känner mig inte sådär jätte pigg idag heller, så hoppas att skolan går fort. Måste ringa till Södertälje SK också. Jag och Ninos måste dit idag och intervjua någon? Åh, fan också..



There's no other way when it comes to the truth.

Har nyss bosatt mig i sängen med datan i högsta hugg! Matchen gick super, 2-1 till Tälje. Dock så spelade dom kanske inte så bra som man tyckte att dom kunde göra, men dom lyckade ta tre poäng iallafall. Märkte nyss också att jag fått världens träningsvärk ifrån igår. Och jag som ska leda 5-6 åringanas gympa imorgon. Herregud säger jag bara.. Fast nu ska jag kolla på film och försöka njuta av min härliga (men inte så långa) sovmorgon imorgon!


I wish I had missed the first time that we kissed.

Sådär ja! Åker straxt och handlar med mamma och pappa, sen hem och äta lite fort och sen bär det av till Scaniarinken! Jag älskar älskar älskar doften så fort man kommer in där. Det luktar typ vinter och is blandat med mat och svettiga hockeykillar, haha! Konstigt nog är jag faktiskt jätte exalterad, fast jag har varit där miljoner gånger innan.

Nej nu måste jag kila!


Vi visar Svergie hur det går till, när vi får templet att gunga.

God eftermiddag !
Har precis kommit hem från skolan. Vi fick sluta tidigare eftersom att vi hade prov sista lektionen. Idag hade jag egentligen tänkt träna igen, men sen kom jag på att SSK spelar sin första hemma match för den här säsongen. Så det blir att åka till Scaniarinken och kolla på hockey istället! Dom spelar i hockey allsvenskan nu, så det suger ju. Hade varit roligare ifall dom fortfarande hade spelat i elitserien. Men vi får hoppas att dom tar sig dit upp nästa år!

Nu tänkte jag faktiskt vila lite, haha. Nej men ska väl kolla på någon film eller något sånt!


Forza Tälje olé olé olé!

Dagen är okej men på natten blir det svårt, ensamheten slår mot mig så hårt.

Har precis kommit hem efter ett härligt träningspass! Tur att jag hade med mig Jenny dit, annars hade jag inte överlevt den timmen. Har faktiskt inte gjort så mycket idag faktiskt. Varit i skolan, sovit middag och tränat är nog det som har hänt. Nu tänkte jag duscha och sedan krypa ner i sängen med min älskade mattebok eftersom att vi har prov imorgon!



Ge mig sommar igen! Öland..

Nu blir en förändring, allt dåligt blir bra.

Nyss kommit hem ifrån Södertälje och Järna. För första gången i mitt långa liv kom inte polisen när dom skulle köra race. Ganska coolt tyckte jag. Sen kom det en buss och ville förbi, men dom blockera de och sa att han fick vänta tills dom hade kört klart.

Men nu tänkte jag gå och lägga mig och låta bilderna tala för sig själva, natti!








Forever is a long, long time.

Ska snart åka till Södertälje med Jenny och Jocke där det är bilträff och race. Kan nog bli ganska kul faktiskt. Så nu måste jag sätta på ett kol så att jag hinner bli färdig innan dom hämtar mig!






Make me your radio and turn me up when you feel low.

Har precis varit ute och övningskört med min pappa! Kan väl inte påstå att de gick superbra men de är inte så lätt att lära sig dragläge och grejer som man aldrig har hört talas om förut. Anyway, tror att jag ska dra med mig ut Jenny och Tove på en liten promenad. Har så mycket överskottsenergi så att det nästan inte är sant! Sen ska jag kolla på min lillasysters fotbolls match också, fast det är ett bra tag kvar.

Igår fick jag och Marion köra Jockes bil. Jag fick köra upp för en jätte lång backe och över TVÅ farthinder,hehe. Fast jag fick ju motorstopp två gånger när jag skulle starta bilen. För Marion gick de väl lite bättre tror jag. Förutom att alla utom jag som satt i bilen var livrädda,haha. Sen så fick även hon motorstopp, om jag inte minns fel? Eller så var de att bilen började låta konstigt. Aja, no big deal. Men nu så ska jag nog ta och ringa Jenny!


                                                                     

Cause lovers dance when they're feeling in love.

Tjenare !
Tänkte bara slänga in ett kort inlägg för att berätta lite om mig själv osv. Som inte kanske redan uppfattat så heter jag Miranda Andersson. Jag är 16 år och kommer från den lilla byn Mölnbo (som ligger ungefär 3-4 mil från Södertälje). På fritiden brukar jag umgås med vänner och familj, som alla andra människor i min ålder. Jag går andra året på Igelstavikensgymnasium (barn och fritidsprogramet) som ligger i Östertälje och där trivs jag väldigt bra! Ja, det var väl allt ni behövde veta om mig, ungefär.

Nu tänkte jag faktiskt gå och hjälpa min fina vän Marion i köket där det vankas mat! Det är också hon som har hjälpt mig att få ordning på min blogg!

Bloglovin'

Följ min blogg

RSS 2.0