Merry christmas!

god jul på er!
jag ska snart ta och åka iväg till min farmor och farfar för att fira jul där. mina kusiner, min faster och min farbror kommer också att vara där, så det blir roligt! än så länge har jag bara fått öppna en julklapp, haha. den som låg i julstrumpan! den innehöll zlatans bok, woho! så jag är nöjd än så länge, haha.
igår hade jag en super dag och jag blev jätte nöjd med alla presenter! bland annat så fick jag 1000 kr på hm, 500 kr, en jätte söt spargris, en tröja och en cupcakes burk!

puss.



hoppas ni får en superbra julafton!


Vad är det för dag idag?

det är mirandas födelsedag hurra hurra hurra!
grattis till mig själv!
har haft en bra morgon med bra presenter och god frukost, haha. ikväll mellan fem och sex så får jag gäster och mer paket, woho! sen kommer morfar också, som jag inte träffat på ungefär ett år.
än så länge har jag fått ett bäddsett, dubbeltäcke, högtalare till datorn och en extern hårddisk!

 

 

älskar att jag ser ut som en uggla på varje bild, haha!


Jullov.

jordgubbs te + lussebulle + svenskarnas hemliga liv = perfekt

ÄNTLIGEN
så har jag också fått lov! så nu ska jag vila upp mig lite och senare ikväll blir det att åka pulka med marion.

puss!


Let it all out.

fixa mig -> äta -> pyssla -> vara med calle

bäst att jag sätter lite fart om jag ska hinna med allting.

puss!

 


Shake up the happiness.

usel på att blogga, jag vet. men det är så mycket med skolan nu innan jul, så jag skyller på de! har även fixat min ig varning i samhälle, eftersom att jag hade gjort uppgiften men min lärare inte hade antecknat det. så en sten släpptes från mina axlar, nu är det bara tre kvar.
idag ska jag julstäda mitt rum och så. bädda rent, fixa tomtar, damma och grejer! ikväll kommer det lite vänner till våran familj hit. vi ska julpyssla, dricka glögg och äta pepparkakor! ja, det är en tradition.

puss!



mä mä mä mange mä mä mä mä mä mä mä mange mä mä mä mä!


Måndag.

efter att ha fått tre och en halvstimme sömn inatt så slocknade jag direkt när jag kom hem från skolan. så idag har inte inte gjort mycket alls. har otroligt ont i muskeln under skulderbladet, så kan knappt resa mig ur sängen. nä jag ska nog ta och titta på en film och förhoppningsvis somna om.

godnatt!

 


Can someone tell me how to make a change?

hem -> städa -> hem till timmy -> städa timmys rum -> beck-> hem

ungefär så här har min dag sätt ut! vaknade upp hemma hos marion. åt godis och chips till frukost. begav oss senare hem till min pappas kusin för att min syssling fyllde år. förlåt för att jag utsatte dig för det, haha! åt tårta och pratade med släktingar som jag inte träffat på ett tag. se skjutsade vi hem marion till elias. när jag kom hem så städade jag mitt rum då det såg ut som ett bombnedslag här inne. gick sedan upp till timmy med jenny och var social med folket där uppe, mycket gosigt!

har precis duschat och nu är min plan att få sova lite. då jag sov extremt dåligt och lite inatt, marions fel.

godnatt!


 


I need every waking hour with you and my friends cause they're so beautiful.

medans marion ligger bredvid mig och sover som en stock så tänkte jag passa på att blogga lite. ligger och kollar på 'never say never' helt själv, buhu. hittade lite bilder på mig här också, hihi. så kan väl ta och bjuda på några godingar.

puss!




I kill you motherfucker.

idag så tänkte jag åka till marion och sova där! blir riktigt mysigt. men nu ska jag nog träffa jenny en liten stund innan jag åker någonstans. har köpt nya skor idag också, helt okej!

puss.


 

nej marion, colan och godiset är inte överraskningen, haha!


Irriterad as hell.

skola -> hem -> sola -> mys hos timmy -> hem

så har min dag sett ut! helt okej faktiskt. var riktigt taggad på att göra något galet och kul idag, men jag var ensam om det. så det blev en filmkväll! blir också galet arg på min cpstörda skola. hur kan jag få en ig varning fast jag har gjort allt? dessutom får jag inte reda på vad jag måste göra för att bli godkänd förens vecka 51, tack äckel mentor. annars är allt toppen bra med mig.

godnatt.


Svalkar vinden värmer solen, ser du något bakom molnen?



älskar videon, älskar låten, älskar dom.


It don't breakeven.

nu ska jag ta och krypa ner i sängen och kolla på film. får verkligen inte försova mig imorgon. så nu ska jag dricka upp mitt te och äta upp mina pepparkakor! skriver mera imorgon såklart.

godnatt!

 


I think I like you.

min blogg sida håller på att fucka upp sig själv tror jag..



är de bara jag som har såhär eller? haha..


Just when I felt like giving up on us you turned around and gave me one last touch.

dagen började med att jag vaknade klockan elva, ja jag hade försovit mig. skulle egentligen vara i skolan klockan elva och ta närvaro, men så blev det ej. istället ringde jag till pappa i panik och bad honom skjutsa mig in till södertälje. men istället kom min fina farmor och farfar och hämta mig och körde mig till scaniarinken. sen skulle vi köra hockey. det var faktiskt riktigt kul och nästan den ända grejen hela klassen tyckte om. vi är ganska splittrade när det gäller sporter, haha. efter det så åkte jag in till stan, fick med mig två tröjor till min pappa som han ska få i julklapp. sen blev det en dusch när jag kom hem, skönt! nu har jag precis ätit så ska väl lägga mig i soffan och kolla på tv.

puss!



min fin fina klass, hihi. 


Sometimes it's hard to fallow your heart.

nu ska jag gå och lägga mig. måste ju vara utvilad imorgon när man ska spela hockey!

godnatt!


Jag tappar andan och mitt liv är upp och ner.

 


Makes me wish that I was never brought into this place.

hejsan på er.
har varit hemma och vilat hela dagen, ingen skola alltså. hade så ont i öronen, sömnbrist och ont i huvudet när jag vakna, så vägrade gå till skolan. men ska pallra mig dit imorgon iallafall, vi har ändå inga lektioner. ska spela ishockey istället, hoppas det blir roligt. har verkligen sätt fram i mot det.

puss!

 


Natti natti.

somnade i soffan nyss så ..

godnatt!


Vi är inte dom som i slutet får varann.

nu är det tid för att kolla på waterwörld, så slå om på sexan om ni inte vill missa något roligt!


Short of breath, short of time.

fick för mig att jag skulle göra efterrätt till mig själv, så fick bli glass! tänkte faktiskt krypa ner i sängen också. är så himla trött efter den här dagen. ska kolla på något bra program innan jag somnar. har tänt lite ljus också, så det blev mysigt här i rummet! och om jag tittar ut ur mitt fönster så ser jag att det snöar?! snart är det jul, woopwoop!

puss.

 

 


Jag är världens bästa.

 

 

nu förtjärnar jag lite käk, namnam.

puss!


It's my life, I can do what I like.

hejsan hejsan!
kom hem för en stund sen efter att ha varit i södertälje med stephanie! det var riktigt trevligt, förutom att dom inte hade ställt upp alla små stånd som dom brukar ha på torget, haha. men hittade iallafall allt jag behövde och lite till. unnade mig till och med en mascara och sminkborttagnings servetter, tre stycken rättare sagt. man måste ju passa på eftersom att jag inte är där så himla ofta, hehe. så nu får jag väl sitta och slå in julklappar hela kvällen, tjoho.

puss!

 


If I could stay, I will only be in your way.

blir snart hämtad av stephanie. vi ska nämligen köra in till södertälje och köpa lite julklappar, paketpapper och allt annat man behöver inför julen, haha. vi hörs lite senare!

puss.

 


I miss you.

tjabba tjena hallå!
så härligt att vara ledig idag måste jag börja med att säga! tänkte hoppa in i duschen och sen fixa mig. ser ut som skit just nu. ska nog vara med stephanie ett tag idag, woopwoop. får se vad vi hittar på. skulle behöva fixa julklappar så att jag har det gjort. men som sagt, vi får se!

puss.


Sleep time.

nej nu ska jag sova förbövulen.

godnatt!

p.s
det går inte att ladda upp bilder just nu..


Dumma mig.

när man skajpar med tovii:

 



HAHAHAHAHA ÄLSKAR DOM.


Shake up christmas.



bästa jullåten jag har hört iallafall, man blir ju glad!


That should be me.

promenad -> film -> hem

seg dag, tackar gud att jag är ledig imorgon. det kunde inte blivit bättre. eller jo, en sån där varm kropp tätt intill mig just nu, HAHA NOT. jag håller inte på med sånt trams! lever i celibat. nej men ja, om man skulle försöka sova lite kanske? men först skajpa med tovii lite.

puss!

 


Baby know for sure, that I never let you go.


Justin bieber can make me smile no matter what.






Today I don't feel like doing anything.

jani, vad ska man säga? fullt ös igår, mådde skit ett bra tag, ringde till personer jag inte borde osv. men jag är glad ändå, för jag har så underbara vänner som tar hand om mig när det är lite svårt. så tack för igår allihopa! speciellt tack till madeleine, frögren, daniel och axel som såg till att jag kom hem hel. och marion får också ett tack bara för att du är du! mindre roligt är det idag dock. är otroligt seg och tråkig, haha. madeleine och jag har kollat på film och bara slöat i soffan hela dagen. senare ikväll blir det den vanliga kvällspromenaden med marion.

puss!

 

//: frisyr- gjort själv//: smink- gårdagens//: kläder- från gatan//: täcke- soptippen://
FRÄSCH BRUD.


Jag, efterbliven?

kanske inte mår sådär jättebra just nu. så lär ju gå och lägga mig.

godnatt!


Everyday of our lifes.

madeleine har landat, boyah!

 

 

coolast i stan.


Do it like a dude.

gårdagens nattunderhållning.


Gingerbread.

här har ni våra vackra pepparkakor!

puss.

 


Dance forever.

tränat -> solat -> handlat pepparkaksdeg & glasyr -> städat

nu måste jag verkligen duscha, haha. sen ska jag baka pepparkakor, wiho!

puss.

 


Tredje december tjugohundraelva.

godmorgon!
ha nyss varit ute på en långpromenad och pratat med madeleine. hon kommer nämligen hit ikväll! det blir väl de gamla vanliga, tjocka och kolla på tv, haha. nu ska jag städa och sen ducha!

puss.

 


I am left, feeling so alone.


deppmode on.

godnatt.


I'm still broken.

hem till elias -> hem -> mys med mamma -> bli hämtad -> hem till timmy -> glo på tv och träffa folk -> hem

så här såg ungefär min kväll ut. inte alls som jag planerat allså, såklart. tanken var att jag skulle dricka, men då var jag tvungen att åka till södertälje, vilket jag inte hade lust med. så det blev en lugn och rätt tråkig kväll, haha. kollade på fotboll och lite sånt. såg också att moa åkte ut ur idol ikväll?! hallå svenska folket, vakna? det är ju skandal! inte värt att kolla på finalen nu, om inte robin vinner såklart. jävla tant-amanda som ska vara med att förstöra, jag menar, man hör inte ens vad hon sjunger och hon ser efterbliven ut.

puss!



haha, hon i mitten är så söt.


Boy are you afraid of the dark?

hejsan hoppsan bloggen!
har nyss kommit hem från en helt okej dag i skolan. förutom att det var krig mellan min skola och skolan bredvid (s:ta ragnhilds gymnasiet). det hela började med att några i min skola gick dit och förstörde deras julgran och slutade med att polisen kom, haha. hatar min skola något fruktansvärt i nuläget.

ska straxt gå och möta marion vid tåget. sen ikväll är det dags för lite festligheter, hoppas jag!

puss.



tagga  då!


I'm going to school pepole!

tagga skola nu då! bara fyra timmar kvar till helg, woopwoop!

puss.

 

 

idag är jag bra rolig!


Do it like my brother, do it like my friend.

nej mina vänner, nu tänker jag krypa till kojs. ska försöka att skrapa ihop dom där åtta timmar man måste sova. men jag har sovmorgon imorgon så det blir nog inga problem.

godnatt! 

 


Taj sunset.

har inte sådär jätte intressant liv kanske, men iallafall!
har just krypit ner i sängen, utmattad som jag är. imorgon är det ju redan fredag? satan vad tiden kommer att rulla på nu fram till jul, eller vad säger ni?

pappa ska på kryssning imorgon så nu håller jag på att kolla på båtens taxfree, ifall det finns något han kan få köpa åt mig. vill ha en ny mascara och escadas parfym taj sunset, den luktar ju bara så jävla gott! synd bara att den kostan 563 kr för 100 ml... ja, det är dyrt att lukta gott om man säger så.

puss!


Cause I'm living my truth without your lies.

godkväll allesammans!
har nyss tagit en välförtjänt dusch! har strosat runt med åsa inne i stockholm och letat julklappar. fick med mig två hem, nu är det bara tre kvar! om inte chokladask räknas för då är det fem kvar. tänk att det snart är jul?! missade julkalendern idag också, attans! nu ska jag gå och göra mig en kopp med te.

puss!

 



bilder från idag ja.


RSS 2.0